lauantaina, marraskuuta 22, 2008

Läppäri

Eilen se sitten tänne saapui. Meidän perheen ensimmäinen kannettava tietokone. Mun mielestä melko halvallakin saatiin, 399€ + 15€ verkkokaapeli 20m :D Vähän meinas molemmilla meistä mennä hermo asennusten kannsa mutta onnistuttiin. Kumpikan kun ei ole mikään nero tietokoneiden suhteen mutta hyvin onnistuttiin. Vistan kanssa on nyt vähän haasteellista opetella käyttämään mutta eiköhän se siitä. Nyt on kiva ku voi ircata ym. olkkarissakin. Pitää vaa jossai vaihees hankkia joku kovempi alusta tälle toho sohvalle ettei tarvii koko ajan lattial olla tai sohvapöytää käyttää. Liitän tänne tossa kohta kuvan moisesta koneesta :)

Tänään oltiin ahkeria ja käytiin vaunuttelemas Antin kanssa. Käppäiltiin mun porukoille ja siel syötiin ja Nelly veti melkeen koko ajan vaa sikeetä :D Takasin kun lähettiin ni poikettii kaupan kauttakin. Hirmu hienosti tuo neiti kyllä viihtyy noissa vaunuissa nyt ku saa päätyä pitää pystymmässä ni sieltä jopa näkeekin jtn. Harmi vaan kun ulkona ei voi kauheen kauaa silleen olla ettei naama palellu.

Nelyy on muutenkin tehnyb ihan kummia tällä viikolla. Pullosta juonu muutaman kerran ja molemmilla kerroilla yli desin. Viimeisimmäl kerral meni 2dl mikä on ennätys :D Sitte eilen nukahdettiin ihan itekseen sitteriin mitä ei o melkeen koskaan tapahtunu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä jälkesi :)