maanantaina, joulukuuta 01, 2008

Puuroa ja pohdintaa

Nellyllä alotettu puuro ja hyvin vaikuttaa maistuvan. Kaurapuuroa menee aamulla ja illalla ja on herkkua :D Oon nyt koittanu punasiakin soseita eli siis sellasia missä on jtn marjoja. Hyvin maistuvat nekin. Kylvystä on myös tullu hirmu mukavaa ja siel vois polskia ja nököttää kauankin.

Eilen soitin äitille ja kyselin josko se ois joku aamupvä tullu meillä käymään kun kuulemma on sairaslomalla. Ei kerkiä mukamas kun on sitä ja tätä ja tota. Eikä hänellä ole aikaa pitää mitään sairaslomaa kun on sellasessa duunissa *ISO silmien pyöräytys* Äitillä ei ollu kauheesti aikaa mulle/broidille sillon ku asuin kotona koska töissä on ollu sitä ja tätä. Sitte ku se viimeinkin on ollu kotona ni sillon on vaa huudettu ja raivottu kuinka stressaava työ hänellä on.
Kävin tossa vko sitte mun aikasemmalla duunipaikalla ja siel juttelin duunikaverin kanssa jolla itellään on kaks parikymppistä tytärtä. Se sano että jos hänen jompi kumpi tyttäristään sais lapsen ni hän ottais samantien vuorotteluvapaata ja olis auttelemassa sitä sitte kotona. Aloin miettii et kuin kivaa olis jos mutsi tekis mulle noin. Ei se tekis. Sillä on työ. Täytyy toivoa että kun Nelly kasvaa ni se ei aattele et mamma on se joka ostaa kauheesti kaikkea mut sillä on aina kiire.
Eilisen puhelun aikana aloin myös miettii et jos mä pyydän mutsia johonkin, vaikka ees tänne meille käymään ni yleensä vastaus on että ei kerkii ja heti perään tulee pitkä selittely että miksi ei ja kuinka on kaikke ja kuinka hän on vastuullisessa asemassa töissä. Jos kerran on tyytyväinen valintoihinsa ja siihen kuinka paljon stressaa työstään ni mitäpä sitä sitten selittelemään. Mä vaan haluaisin että ne ois enemmän Nellyn elämässä mukana...

Äh, taas alkaa itkettää tuon asian miettiminen. Tää on taas niitä kausia ku kaikki tuntuu kaatuvan päälle. Koitan pitää itteni liikkeessä ettei tarvii pysähtyy miettiin. Sillo vois tapahtua rikkoontuminen.

Tulipas taas purkauduttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä jälkesi :)