tiistaina, helmikuuta 10, 2009

Pikaisesti vain

Juuri kotiuduin kaupasta. Jotenkin tuntuu taas niin kovin energiseltä vaikka en ole edes ah, niin ihanaa red bulliakaan juonut vielä tänään. Uskalsin nyt ostaa Nellyllekin possu-lihasosetta ku aikasemmin se on syöny vaan kanaa. Kuulemma hyvin maistuu :D

Tänään pidän koneettoman päivän. (Siis heti kun saan tän kirjotettua ;) ) Koitan jos pitäisin huomennakin. Tekee ihan hyvää ja sillon saa asioitakin aikaseksi. Voisin tän vierashuoneen siistiä ja laittaa fiksumpaan järjestykseen nuo muuttolaatikotkin.

Aloitin tänään TAAS terveemmän elämän. Ostin oikeen karpalomehua ja jtn muuta vitalin mehua. Etten juo vaan noita esanssikakkoja vaam mieluummin jtn mist ois hiukan enemmän hyötyäkin. Ostin myös jauhelihaa ja jtn terveellisyysmakaroonia, eli siis sellasta mis oli vihreetäkin. Entiedä. Parhaillaan juon karpalo-rypälemehua. Hyvää on, pakko myöntää. Mutta voiko terveellinen olla hyvää?
Tää terveellisyys-innostus kestää taas hetken ja sitte unohtuu ;)

Vauvakuumettakin pukkaa. TAAS. Musta olis ihana olla raskaana ja kaikkea. Onneks eivot kuitenkaan ei o synnytyksen jälkeen nyt ihan poissa pelistä vaan tuolla taustalla ne huutelee että ei ihan vielä :D Oikeessa onkin. Katellaan tossa ku saadaan muutto hoidettua alta pois ja asetuttua jos vaikka sitten. Mutta uskalsin vauvapalstalla jo liittyä vauvakuumeilijoihin.

1 kommentti:

  1. Oi, vauvakuumetta ilmassa <3

    Mukavaa viikonloppua teidän perheelle ja HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ <3

    -Hedu

    VastaaPoista

Jätä jälkesi :)