lauantaina, maaliskuuta 14, 2009

Päivitystä

Nyt jo olis hetki aikaa oikeen tähän perehtyä ja kirjottaa enemmänkin kun vain pari lausetta. Antti ja Nelly nukkuu ja samoin tekee molemmat katit. Täällä on niin omituisen rauhallista.

Torstaina Susku ja Leo tuli heti aamusta tänne ja käytiin kävelyllä ja sitte pähkäiltiin et miten voi niin pieni lapsi liikkua jo niin nopeasti ja hassun näköisesti eteenpäin. Leo kun mönkii hurjaa vauhtia eteenpäin ja Nelly vaan kattelee et miten se on mahollista :D Jospa tuo typykin sitten jossain vaiheessa alkais liikkumaan.

Koti alkaa jo erittäin hyvin muotoutumaan ja saatiin oma nettikin toimimaan jotenkuten. Käytiin perjantaina ostamassa tuonne eteisen kaappiin ikeasta sellanen säilytysjärjestelmä, ni nyt sinne saa hyvin mun laukut ja muut laitettua. Vielä pitäs tanko sinne jotenkin saada asennettua ni sais henkareitakin sinne sitte ja takit siististi. Yhelle seinälle sinne laitettiin nyt sellaset nupit naulakoiksi. Nellylle kolme ja meille kolme. Laittelen kuvaa sitte ku se on kokonaan valmis.
Olkkari on oikeastaan valmis. Mattohan siellä on edelleen se sama mistä en tykkää mutta sinne ostan sitte ku löydän ni uuden maton. Samalla sitte ostan uudet sohvatyynytkin ni saa vähän uutta väriä.

Mummi pääsee tänään viimein sairaalasta kotiin ja mennään tossa jonkun ajan päästä käymään siellä ni pääsee näyttään kuin on neiti taas kasvanu. Jotenkin tuntuu et mummikin piristyy Nellyn näkemisestä kauheesti. Hyvä niin.
Sen jälkeen mennään varmaan sitten Antin porukoilla käymään ja riippuen Nellyn mielialasta ja muusta ni ehkä vois jättää Nellyn sinne muutamaks tunniks hoitoon ja me mentäs sitä vanhaa asuntoa siivoomaan. Se nyt jää nähtäväks.

Antin kanssa suunniteltiin et pidettäis ehkä toukokuussa voitais pitää yhdistetyt tuparit ja 50v. juhlat. Mulla kun on huomenna 25v. syntskät ja Antilla on sitte tasan 3vkon päästä sama edessä ni pidettäs sitte kunnon kemut täällä. Se nyt jää nähtäväks et miten saadaan Nelly hoitoon ja et jaksaako järjestää jne jne..

Monta asiaa on mitä oon päässäni pyöritelly ja samalla miettiny et pitäs tänne tulla kirjottaan ne ylös mut aina se on jääny. Jospa mä tossa jossain vaiheessa alkaisin purkaan sitä ajatusten vyyhtiä tännekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä jälkesi :)