maanantaina, toukokuuta 18, 2009

Kemut ja luuranko.

Juhlat siis pidetty ja niistä toivuttu. Toivottavasti. Hienosti meni ja sunnuntaina oli monella paha olo, eikös se siis tarkota et oli onnistuneet kemut :D Tosin, mulla alko menkat kesken juhlien. "Ihanaa." Mut toisaalta ihan kiva ettei kierto sitte venyny ihan kamalaks mitä pelkäsin. 31 pvää olis nyt sitten kierron pituus.

Minä ja Hanna <3

Kuvaaja mukako humalassako?

Nellyllä meni hoidossa hyvin. Oli ollu seuraa ja äksöniä koko ajan :D Huomasin vaan ku haettiin typy sunnuntaina ni oli toisella ääni hiukkaisen käheänä. Toivottavasti nyt ei olis kipeeks tulossa ku ollaa just nuhasta selvitty.

Huomenna Katjan pitäs tulla hyvinkäälle. Kiva nyt vaa ku ollaa Antin kaa iha köyhäily-linjalla ni ei oo ees mtn tarjottavaa :/ Mulla on 4e täks viikoks. Tosin siis tää vikko pitäs pärjää vähä yli satasella mut tiukkaa tekeepi. No, mennään varmaan kävellen kaupungin suuntaan ja käydään ehkä jäätelöllä :) Ja tosiaan mulla on autokin nyt sillee et sitä ei voi käyttää ku siirtokivlistä loppui voimassaoloaika. "Jes."

Keskiviikkona on taas lääkäri. Tosi hyvä koska ku kattelin noita kemujen kuvia ni kyl veti mielen vähän maaha. Oon ihan kamalan näkönen. Niin kamalan laiha et pahaa tekee. Ois niin ihana taas olla sinut ittensä kaa tai vielä parempaa, NORMAALIPAINOINEN. Mut se nyt on vaa haave. Ees jos lähelle pääsis jtn 50kg:a ni oisin todella onnellinen.

Kattelin tossa kuvia ni aika tasan vuosi sitten tilanne oli tämä:


Suskun kanssa ollaan puhuttu kovasti vauvoista ja vauvakuumeesta ja kun Suskukin yrittää miehensä kaa taas raskautu ni kylä tässä vauvakuume alkaa nouseen. Tuo maha oli aika ihana. Tarkastin ni tos on rv37-38 ja tuossa vaiheessa viel suht helppo käsitellä :D Mahakuume.

1 kommentti:

  1. Kiva, jotta oli onnistuneet kekkerit!

    Toivottavasti lihotuskuuristasi on apua!

    VastaaPoista

Jätä jälkesi :)