tiistaina, kesäkuuta 16, 2009

Paska Äiti.




Miten niin toinen on menijä ja toinen on tarkastelija?





"Ruokaa jaossa"


Aar juu tooking tu mii?


Sain ystävän :)

**

Niin. Sain sitten tänään aiheutettua yksi kappaletta kuhmuja, yksi kappaletta maton kuviontia naamassa ja yksi kappaletta paskin-äiti-oloja. ILMAISEKSI!
Nelly siis tippui sohvalta. Suoraan päälleen. Itkettiin sitten molemmat ja mä soitin päivystykseenkin ja koitin kuulostaa suht selvältä kaiken sen itkun keskellä. Typyy pitää nyt vähän herätellä yöllä. Jos vaikuttaa epänormaalille (kesken-unien-herättely-pöhnän lisäksi) ni pitää lähte päivystykseen. HYVÄ MINÄ! Toivottavasti tää ei tule tavaksi.

Kuten kuvasta näkyy ni käytiin sitte Suskulla tänään. Hienoja kuvia tuli typystä. (Vielä ilman kuhmua ja kuviointiakin.) Saakin muuten sitten tovin oottaa et voi ne 1v. kuvat ottaa ku ois kiva saada ne ilman mitään ylimääräsiä violetteja värityksiä. Oli kiva käydä Leoo moikkaamassa pitkästä aikaa vaikka Nelly saikin ihme itkuvollotuksia koko ajan. En ymmärrä et miks. Käytiin rattailemassa ihanassa ja lämpimässä (+10) säässä. Sormet oli melkolailla tunnottomat ku autoon pääsin. Jokatapauksessa tulipahan suklaata ostettua. Riittää ehkä huomiseen.

Menen jatkamaan itsesäälissä rypemistä.


5 kommenttia:

  1. Täällä on toinen paska-äiti. Meidän neiti tippui 6kk iässä meidän sängystä ja on niitä kolhuja tullut rutkasti senkin jälkeen. Aina voi sattua. Toivottavasti Nelly on kuitenkin kunnossa. <3

    -Hedu

    VastaaPoista
  2. Joo, meillekin on käynyt noin pari kertaa ja joka kerta ne säikäyttää. Pitää vain seurailla oloa - onko unelias vai jotain muuta hätää.

    VastaaPoista
  3. Kaikenlaista sattuu ja tapahtuu muksujen kanssa.. Pikkusisko konttas aikoinaan rattaista päälleen asfalttiin parkkipaikalla. Tuloksena pieni rupi otsikossa pari viikkoa, eikä sen jälkeen MITÄÄN.

    Onneksi noi pienet on siis kestävämpiä mitä päällepäin uskoisi.

    Toivottavasti saitte yöllä vähän nukutuksikin, voisin kuvitella että itse olisin kukkunut hereillä yön ja hermoillut.. :P

    VastaaPoista
  4. Voi muru, niin ne vain putoilee, paskoja äitejä on siis maailma pullollaan. Meidän tyttö oli tässä iässä jo tikattu kertaalleen nenänvarresta :( että niin paska äiti täällä. Ja kolmesti on nyt poika koppassut sohvalta alas. Paljon ne kestää ja nopeaan ne unohtavat pienet kolhuilut.

    VastaaPoista
  5. Hellyyttävä kuva Nellystä kun kyyneleet poskella :,)

    Voin kuvitella miltä tuntuu lapsen kanssa ensimmäinen "tapaturma". Niitä sattuu ja toivottavasti ei pahemmin käynyt. Turhaan syyttelet itseäsi. Olet varmasti maailman paras äiti nellyn mielestä :)

    VastaaPoista

Jätä jälkesi :)