sunnuntaina, maaliskuuta 21, 2010

Sunnuntai

Onpas ollut taas taas taukoa. Mut niin on ollut tapahtumaakin ja kaikkea ettei vaan oo jaksanu enään alkaa mtn kirjottelemaan.

Vauvan alkutaival ei oo nyt ollu mitenkään helpommasta päästä. 2 vkoa kun pienelle napsahti täyteen ni samalla iski jo eka flunssakin. Oltii yks yö lastenosastolla hengittelemässä lääkettä pienen kanssa ja sitte seuraavana pvänä päästiin kotiin. Oli kyllä kamalaa kun oli niin vaikee toisen saada henkeä kun nenu oli ihan tukossa. Suolaliuos oli suuressa käytössä. Sitte ku tukkoisuus alko helpottaan eikä oikeestaan ollu enää mitään ni vissinkin sama tauti iski uudestaan! Nyt ei onneks tarvinnu osastolle mennä ja tänään typsy kuulostaa jo todella hyvälle. Aivastelee vaan sitä räkää sieltä nenästä pois mikä on erittäin hyvä :)

Mulla on meinannu pää hajota siihen stressiin mitä tuo nuhailu on aiheuttanu. Samalla myös siihen et oon vaan joutunu himassa olemaan ilman suurtakaan toivoa ulkoilusta tai missään käymisestä. Tää ollaan nyt Antin kaa ratkaistu silleen et Nellyn päikkäriaikaan ollaa lähetty pari kertaa ajeleen ja mä käyn sitte sillä aikaa YKSIN kaupassa. On kyllä tehny hyvää.

Kauppailu siis. Lompakollehan se ei ole tehny hyvää ;) Tässä siis jtn pakko-saada-hankintoja ;)



Nellylle kesäksi IHANA mekko



Nää farkut meen tänään hakemaan lindexilt .. Joutuu ostaan 98 kun 92 oli loppunu.

Shoppailu <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä jälkesi :)