perjantaina, huhtikuuta 23, 2010

Perjantai.

Ai että. Antin ei niin pitäs päästää mua yksin kauppaan. Varsinkaan jos mulla on rahaa tilillä. Piti käydä vaan ärrällä hakemassa hennesin lähetys mis oli tytsylle takki ja sitte ruokakaupassa. Kappas vaan, löysin itteni Seppälästä ja Lindexiltä..

Tässä vähän löydöksiä :
Tää on H&M takki. Kestää vettäkin..

Ingalle housut.

Nellylle housut. Tykästyin noihinkin ku noist saa käännettyy lahkeet ylös.

 Sitte viel Nellylle capri-farkut. IHANAT!

Cittarista tarttu mukaan vielä Hello Kitty-kumpparit ja hiekkalelut. Se on lompsalle kovin rankkaa kun on perheessä näin monta tyttöä.

Mut jtn positiivistakin tässä tavallan on. Sain myytyä eilen hirmu kasan vaatetta mammakaverille ja rahaakin sain omasta mielestäni kivasti vaikka en todellakaan kalliilla myyny mitään.

**

Sitten. Tänään onkin erikoinen päivä. Antilla on viimenen duunipäivä. Vikaa kertaa meni siis nyt iltavuoroon (tod.näk. ikinä!!!) ja ens viikko on lomaa ennen kun alottaa uudessa duunipaikassa. Tällä viikolla tulee vielä täyteen 5v. tuolla vanhas duunis. Jänniä aikoja siis. Mut oon kyllä erittäin tyytyväinen että ei oo enään iltavuoroa kun tuntuu et illat on sitä aikaa ku tarviin Anttia eniten kotona. Aamut menee hirmu helposti näiden kahden kanssa. 

Pitikin kirjottaa kun sain hirmu kivan viestin tossa yks pvä. Piristi hirmusti kun oli ollu muuten tosi tyhmä pvä. Ollaan siis Hannan kanssa joskus mietitty et miks me tullaan niin hyvin toimeen ni ollaan päädytty siihen että ku meillä on molemmilla niin huono huumori ja muutenkin ollaan niin kamalia ni pakkohan meijän on sillon toimeen tulla näin hyvin. Tuohon liittyen siis sain lässynlää-viestin Hannalta ja kyllä nosti mieltä <3

Nyt ois v.loppuna tarkotus kuvailla myytävät vaatteet uudestaan ja laittaa tonne mun kirppari-blogiin. Sais ehkä jtn poiskin siis kun on paremmat kuvat vaatteista.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivaa, että oot alkanu taas edes vähä useemmin kirjotella. Tykkään tosi paljon sun blogista. :)

    VastaaPoista

Jätä jälkesi :)