perjantaina, tammikuuta 16, 2009

Vastaus haasteeseen: Nellyn päivä


Aamu alkoi siis yhdeksän jälkeen ja kovasti Nelly koitti iskää herätellä mutta me tytöt annettiin iskän nukkua ja siirryttiin olohuoneeseen aamupuuhiin.


Aamu aloitettiin vaipanvaihdolla ja kun vilkaisin lämpömittariin ni kovasti oli pakkasta joten neidille hieman normaalia enemmän päälle siis.

Siinä sitten hetki aloteltiin aamua ja ooteltiin että isukki herää että pääsee puurottelemaan. Kuten kuvasta näkyy ni heikosti heräs :D Iloksemme saatiin huomata että tänään oli se pvä kun vedet oli katki PITKÄÄN. Eli ei suihkua äitille tänään. Toivottavasti ei kärpäsiä ala pörrään...


Siinä sitte äiskä ja tyttö söi samaan aikaan puuron ja sitte hetki ihmeteltiin lakupaperia. Kummallisia kapistuksia ;)


Sitten alkoikin väsy jo painamaan ja iskä tahtoi lähteä lenkille joten eikun neiti pakettiin ja rattaisiin ja pihalle.

Ulkoa palattiin reilun tunnin päästä ja sitten jaksoi taas leikkiäkin. Äitihän nautti tästä hetken "laatuajastaan" yksin ah, niin erikoisesti kun netissä lorvimalla.


Sitten iskä lähti töisin ja me tytöt lähettiin Nellyn iso-mummulla käymään. Elikkäs mun mummilla siis. Mummi piristyy aina hirmuisesti ku käydään siellä. Tykkää Nellykin siellä käydä kun on uusia maisemia..


Mummilta kun kotiuduttiin ni äiskälle tuli mahtinälkä ja keksin loistoidean, broidilla ei kuitenkaan ole mtn tekemistä joten sehän vois tuoda mulle mäkkäristä ruokaa. Idea toimi! Nellyllähän olikin siten kivaa kun kummi-eno tuli viihdyttämään ja äiskä sai syödä rauhassa.


Sitten olikinvielä hyvää aikaa leikkiä ja Nelly purki "rengaslelun" itseensä ja ai että oli hauskaa.


Iltavaipan vaihtoon ja äiskä saikin kuvattua pissavahingon ;)


Eikun iltapuurolle. Puuro taas maistuikin normaaliin tapaan eli ei ollenkaan ja parasta olikin päristellä ja sotkea :D Mä sain sitte lukea lehteä ja syödä keksejä ku neiti viihdytti itteään.


Kello alkoikin olla jo lähempänä yheksää ja iltatissittelyn aika. Tissittelyn jälkeen ei kuitenkaan nukuttanu ihan kauheesti ni oli kiva tutkia äiskän naamaa.


Iltapusuttelut ja sitten nukkumaan :)

1 kommentti:

  1. Oiii tää oli niin kiva, teil oli paljo tapahtumarikkaampi päivä kuin meillä :D Ja olit keksiny juttuja mitä en olisi keksiny! :)

    VastaaPoista

Jätä jälkesi :)