sunnuntaina, heinäkuuta 26, 2009

Polttareita ja ylläreit

Perjantai... OLI KAMALA! Aamusta asti oli paha olo ja heikotti ja väsytti. Kauheesti oli puuhaa ja mitää ei kyenny tekeen. Antti sitte sano että se siivoo ja käy kaupassa ja on Nellyn kanssa <3 Se kävi sitte typyn kanssa tallilla ja ku sielt lähti takasin päin ni soitti et jos lähen kauppaan mukaan. Olo oli siinä vaiheessa ihan ok ja aattelin et jos ulkoilma tekiskin hyvää. Lähettiin ja sitte ajeltiinkin tovi et typy sai nukuttua. Ei tehny sitte ollenka hyvää.. Kävin Ridasjärvellä yökkäilemässä tienvarressa. En sitten lähteny enää kauppaan mukaan. Loppuilta menikin tutistessa ja koitin saada jotain kurkusta alas.

Lauantaina Antilla oli sitten viimein polttarit. Olin nähny jo valmiiks niitä painajaisia ja kaikkia kauhukuvia miettiny. Ts. siis jännitti ihan hirveesti kuinka jaksan olla Nellyn kanssa ja kuinka tuolla menee se päivä. Aamusta oli kuitenkin ihan hyvä olo ja mielikin oli hyvä polttareiden suhteen kun tiesin et jaksan typyn kanssa olla. Yhen maissa Antin kaveri sitte soittiki et kutett päälle ja pihalle. Lähtivät vissii siinä vaiheessa minimotoilla ajamaan. Itellä tuli heti kauheen haikee olo ku tuo lähti.. en tiiä miks.
Sit olikin pakko koittaa keksiä itelle jtn tekemistä et en vaa pohtis ja draamailis koko pvää ja saatiinkin Sannan kanssa idea Jumbosta, ah niin halpaa ;) Vein Nellyn Antin porukoille hoitoon ja lähettiin Jumboon. Mukaan tarttu Nellylle syksyks vaatetta ja ihan ekat farkut <3 Rahaa meni, KYLLÄ. Mutta mieli tuli paremmaksi.
Kävin sitte viel ennen ku typyn hain ni Hannan ja Antin uudella kodilla ja kyllä se ihan potentiaalinen koti oli. Remppaanhan se menee mutta se oli jotenkin kovin kodikas heti kun siellä käppäili. Talossa oli siis hyvä henki :)

Viestiteltii Antin kaa siin illasta vähän että miten menee ja jääkö yöksi ja puhe oli että jää. Soiteltais aamusta sitten.. Oli kuulemma vasta yks ikkunakin hajonnu......  ....

Nellyn hain ennen kaheksaa ja mallailin heti tietysti sille farkkuja, minu iso tyttöni <3 Kotiin ku päästiin ni iltapalat vaan masuun ja unelle. Mä koitin johonkin puoleen yöhön valvoa mutta ku kattelin boksilta jtn sarjaa ni alko uni voittaan. ONNEKS. Pelkäsin et unen saaminen olis vaikeeta ilman Anttia. Nukahdinkin sitte suht helposti mut heräsin viideltä siihen et Hanna soittaa o.O No, en vastannu. Syy puheluun selviskin melkee heti. Kovin hajukas ja pahoinvoiva mieheni raahautui kotiin.. Oli kuulemma kivaa mutta enää ei ollu ku oltiin käyty vähän posliinia tarkastelemassa bestmänillä :D No, tuli kuitenkin kotiin ja se oli kiva ylläri. Olin kuitenkinn valmistautunu siihen et se tulee vasta tänää pvällä kotiin.

No, teki tää polttarijuttu silleen hyvääkin kun mulla oli Anttia kauhee ikävä illasta.. En muista koska ois silleen ollu ikävä :)

Tänään tars käydäkin mummia kattomassa pitkästä aikaa. Jotenkin viime kerran jälkeen ei oo tehny mieli käydä kun siitä reissusta jäi vähän paha mieli. Nyt koitetaan taas paremmalla onnella..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä jälkesi :)