torstaina, lokakuuta 08, 2009

Rv20

mmmmm mmmmm.. Raskaushimo. Keitot :DD En tajua. Jo pelkkä tuoksukin saa kehräämään :D Tällä kertaa tulilla on makkarakeitto. Ei meinannu ees kattilaan mahtua kun vähän innostuin.

Tänään poksuu raskauden puolivälikin. Sen kunniaks voisin mahakuvaakin ottaa kuhan tässä ny eka sais tytsyn joskus unelle ni sais rauhassa säädellä.

Tässä pohdin että josko sitä helpottais joidenkin elämää ja vaihtas blogin osotetta ni ei niin paljoo mun asiatkaan hyppis silmille häiritsemään heidän rauhaansa. Osaisko muut bloggaajat kertoa et jos vaihdan osotteen ni muuttuuko se automaattisesti niillekin jotka ovat lukijoiksi ilmoittautuneet?

2 kommenttia:

  1. Mullaki oli raskaudessa toi makkarakeitto ihan ykkönen :D

    VastaaPoista
  2. heh, siitä on aikaa kun viimeksi olin raskaana mutta saatoin keitellä keskellä yötä makaroneja ja syödä niitä ketsupin kanssa. Puolukkahillo oli yksi himonkohde jonkun odotuksen aikana (6 lasta, kaikki jo aikuisia tai koululaisia, siksi menee muistot sekaisin),jonkun kanssa sinappi ja jonkun salaattikastike. Makkarakeitto kuulostaa suht tervehenkiseltä.
    Löysin sinut lukijoistani. Eivät ohjaudu automaattisesti lukijoille osoitteenmuutokset, ikävä kyllä. Mielelläni lukisin jatkossakin, joten jos piipahdat KKKssa, siinä on meiliosoite johon voit halutessasi laittaa uuden blogisi osoitteen.

    VastaaPoista

Jätä jälkesi :)