keskiviikkona, lokakuuta 07, 2009

Stalkkeri(t) on taas täällä <3

Kyyläri(t) iskee taas. Ihanaa. Mä olinkin jo tätä hieman odottanu ku pitkään oli jo niin rauhallista ja ihanaa :) Kaikki asiasta kiinnostuneet voivat käydä lukemassa aikasemman postauksen kommenteista.

Ja kyllä .. tämä varmasti jatkuu, niinkun aina ennenkin.

Mutta se on ihana myöskin tietää että mun elämä oikeesti kiinnostaa niin paljon että pitää ihan tulla blogiin asti avautumaan. Luulis et olis parempaakin tekemistä.

Musta on aika säälittävää ja kertoo ihmisestä paljon et tollasia asioita pitää ilmasta ANONYYMINÄ ja vielä BLOGIN KOMMENTEISSA. Tokihan tietty jos tahtoo itestää niinkin fiksun kuvan antaa niin siitä vaan.. Parasta tässä on se että vaihtoehtoja on tasan kaksi kuka kyseinen anonyymi voi olla. Hirmu haasteellistahan se on sillon miettiä et kukahan.

2 kommenttia:

  1. No johan on taas. :/
    Mut nokka pystyyn, ei tartte välittää moisista. Köyhä on elämä toisilla.

    VastaaPoista
  2. Ei ei, mua eikä ketään muutakaan kiinnosta sun elämäs. Mut se nyt on ihan todistettu, että sua kiinnostaa "stalkkerin" elämä ihan liikaa ja samoin muiden. Sä annat itsestäsi kuvan, että olet suorapuheinen ja sanot suoraan.. Näinkö sä teet? Oletko sä sittenkään niin kiltti tyttö kuin annat ymmärtää? Siihen sä saat vastauksen, kun mietit sun omia puheitas..

    Jos sulla ei olis mitään salattavaa ja olisit niin viaton kuin annat ymmärtää, niin tuskin täältä hakisit mitään vertaistukea itsellesi... Kukin tallaa tyylillään :D

    Se koira älähtää, mihin kalikka kalahtaa... Totta joka sana!

    Vaihdoit vaan "piiriä" missä paskanjauhanta jatkuu ;)

    Älä koskaan ole liian sinisilmäinen kenenkään suhteen... Kaikki ei oo sitä miltä näyttää, et edes sinä..

    VastaaPoista

Jätä jälkesi :)