perjantaina, toukokuuta 22, 2009

Sumua.

Eilen oli KAMALA päivä. Otin siis keskiviikkona ekan tabletin ja nukuin sitte kevyet 13h yöunet + 2h päikkärit. Loppupäivä menikin sitten ihan sumussa. Sain ehkä kaks kokonaista lauseta sanottua koko pvänä ku oli nii hirvee olo. Tuntu et eläis jossai ihme puurossa ja kaikki oli ihan kummallista ja en meinannu ees seisaallaan pysyä. Näistä syistä johtuen en sitte ottanu sitä yhtä tablettia eilen.

Soitin aamusta lääkäriin jos saisin ajan tälle pvälle mut eka vapaa aika olis kesäkuussa. En ottanu. Se hoitsu sano että laittaa lapun sen lääkärin pöydälle et jos se soittas mulle vaikka tänää. Jos siit lääkäristä ei mtn kuulu ni säädän ite tota annostusta itelleni vähä uudestaan otan 1/4 osan siit tabletista vaan illalla jos ei sitte ois niin sumunen päivä ku eilen.

***

No nysse lääkäri sitte soitti. Se sano et samalla lääkkeellä jatketaan ja otan vaan puolikkaita näin alkuun. Sitte myöhemmin nostan sen siihen kokonaiseen.

Saas nähä nyt sitte et kuin käy.

5 kommenttia:

  1. Ohhoh! Melkosta troppia ovat sulle määränneet :o

    VastaaPoista
  2. En kyllä söisi itse tuommoisia tainnutuspillereitä etenkään mihinkään painonnousuun, mutta toki teet itse ratkaisusi.

    VastaaPoista
  3. eila: Juu, tänään ku sen lääkärin kanssa juttelin ni se sano että noi pitäs mennä ohi viikon sisään.

    Jarna: no harvallapa se onkaan mikään ongelma NOSTAA painoa. Jos mulla alkaa kuppi sekoon siit et oon näinkin laiha ni on tuo sillon kokeilun arvonen juttu jos sillä saan mun olon paremmaks jos paino nousee.

    VastaaPoista
  4. Kukaan ei arvostelis sun ratkaisuja jos oisit reilusti ylipainoinen ja vetäisit lääkkeitä et saisit ittes normaalipainoiseksi. Nyt on niin helppo vääntää omat johtopäätöksensä, varsinki ku on kyse "jostain vitun lääkkeistä". Toisille siitä on hyötyä, älä turhaan kauhistele muitten pellekommentteja, sä tiiät mikä sulle on itelle parhaaksi <3

    VastaaPoista

Jätä jälkesi :)